Phantom 4 ProPhantom 4 ProPhantom 4 ProPhantom 4 ProPhantom 4 ProPhantom 4 ProPhantom 4 ProPhantom 4 ProPhantom 4 ProPhantom 4 ProPhantom 4 ProPhantom 4 ProPhantom 4 ProPhantom 4 ProPhantom 4 ProPhantom 4 Pro

Du kender allerede DJI, hvis du er fotografer eller hvis du elsker elektronik og dermed kender du sikkert også Phantom 4. De laver nemlig nogle af de bedste droner på markedet til private og de er nemmere at håndtagere og sætte op.

De har lige nu lanceret en Phantom 4 2.0 version med 4k video. Den er perfekt til foto opgaver og du kan altid have den med i bilen eller på ryggen. Det gode ved DJI Phantom, er at de er nemme at sætte op og nemme at styre, så alle kan være med. Er du bare en hobby fotograf, så kan du også sagtens bruge sådan en. Den tager nemlig nogle fantastiske billeder og ikke mindst video, som leveres i 4k, hvis man ønsker det. Så uanset om du er ren begynder eller proff, så er denne drone til dig.

Phantom 4 er sikker og brugervenlig

De fleste har prøvet at flyve med drone og for dem vil det ikke være noget problem at starte den op og flyve med det samme. For dem som vil købe denne drone og prøve en for første gang, så anbefaler vi at du læser lidt af manualen inden du går igang. Eller det bedste er faktisk at se en video op Youtube om den. Så behøver man nemlig ikke bruge kræfter på at læse og du kan se nøjagtig hvad du skal gøre. Selvom man er nybegynder, så har DJI faktisk lavet det ret nemt at bruge deres system. Man tilkobler bare som iPad eller den skærm der følger med (Hvis du har bestilt den med) og så er du klar. At lette og lande er også en leg. Her kan du blot nøjes med at trykke på 1 knap og så klare dronen det for dig.

Alt i alt vil vi helt sikkert anbefale denne drone, hvis du enten går op i at tage billeder og video eller hvis du har et firma som lever af det.